Spisskompetanse innen tørris- og marmorblåsing

Hvem er vi?

Velkommen til Blast-IT

Vi holder til i Egersund, nærmere bestemt Eigerøy.

I våre lokaler produserer vi tørris-pellets til blåsing, og tørrisblokker til kjøling 24/7, og har en kapasitet til å produsere opptil 650 kg tørris-pellets per time, med en kvalitet som innebærer ekstra lang lagringstid i våre spesialcontainere.

Med våre servicebiler, kompressorer og blåseutstyr, er vi utstyrt og rigget til å utføre jobber over hele landet, og opplever vår mobillitet og bredde som en betydelig fordel for våre kunder.

Vi kan motta maskiner, verktøy, motorer, kjøretøy, møbler og annet for rengjøring i våre lokaler. Vi har en betydelig maskinpark bestående av tørrisblåsemaskiner, presisjonstørrisblåsemaskiner og omfattende utstyrspark for marmorblåsing.

Vi har en stor maskinpark bestående av høytrykksvaskere med varmt vann inntil 500 BAR, med en rekkevidde på opptil 100 meter.

Heavyduty Damp-steamer opptil 176 grader som egner seg svært godt til rensing av overflater som for eksempel teglsteinsmur og fjerning av graffiti.

Kort sagt så kan vi rense og rengjøre det aller meste, og er selvforsynt med strøm og vann der det blir nødvendig.

Er det noe vi kan gjøre for deg?

Kontakt oss for en hyggelig samtale, så hjelper vi deg så godt vi kan. Spør oss gjerne dersom det er noe du lurer på angående våre rengjøringsmetoder.

Kontakt oss