Alt innen industrirengjøring

Fagmessig utført arbeid

Skinnende rene flater

Utvendig, innvendig, tog, trikk, buss eller fly. Vår kompetanse innen rengjøring av ulike overflater strekker seg langt og bredt. Vi har riktig utstyr til jobben, og kompetansen som kreves for å gi deg et fagmessig utført resultat.

Tørrisblåsing

Hvordan fungerer egentlig tørrisrengjøring? Tørrisrengjøring er en revolusjonerende rengjørings-/ blåsemetode helt uten kjemikalier. Her benyttes det myk tørris formet som riskorn, og prosessen etterlater seg ikke noe sekundært avfall slik som andre metoder kan gjøre. Her er det kun belegget som blåses bort som blir liggende igjen.

Les mer om tørrisblåsing

  Visste du at ...

Det fine med tørrisrengjøring er at det er en 100 % tørr prosess, noe som betyr at metoden er spesielt godt egnet for rengjøring av elektriske komponenter og annet industrielt maskineri og utstyr. Metoden krever minimalt med demontering for å utføres.

Marmorblåsing

Marmorblåsing / kalkblåsing er en teknikk som ble utviklet på 90-tallet. Metoden er svært skånsom mot både miljø og fasade. Metoden egner seg godt ved rens og fjerning av maling på fasader av både mur og forskjellige typer treverk. Marmoren blåses på veggen ved hjelp av lavt trykk, og kan tilsettes vann for å gjøre marmorblåsingen til en enda mer skånsom og nærmest støvfri prosess.

Les mer om marmorblåsing

  Visste du at ...

Marmorblåsing er en meget renslig rengjøringsmetode helt fri for kjemikalier og kan rengjøre eller rense nesten alle typer overflater uten risiko for skader eller slitasje.

Se mer av vårt arbeid

Er du nysgjerrig på hvordan dette gjøres? Se gjerne våre referanser for inspirasjon. Har du noe som burde vært rengjort på skikkelig vis? Blast IT tar gjerne på seg jobben.

Referanser